luni, 7 aprilie 2014

Ceasuri decorative - sticla, ceramica, lemn

Ceas decorativ din lemn - 70 lei ( Vandut)

Dimensiune : 23 cm x 30 cm


Ceas decorativ din lemn - 70 lei ( Vandut)

Dimensiune : 23 cm x 30 cm


Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - Rapunzel   - 70 LEI (VANDUT)




Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - SPECIAL DELIVERY   - 70 LEI (VANDUT)




Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - PARIS   - 70 LEI (VANDUT)




Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - WHATEVER CLOCK  - 70 LEI (VANDUT)



Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - FRENCH LADY  - 100 LEI (VANDUT)

       Am folosit  , servetel de hartie cu model, hartie decoupage,  lac de crapare bicomponent, patina piersica si de umbra atat peste model cat si pe margine, contur cu vopsea acrilica de culoare maro, contur liner pentru evidentierea detaliilor, lac final, cifre din lemn, mecanism cu baterie .

       Dimensiune : 48 cm  x 18 cm 



Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage , dimensiune 48cm x 18 cm - 100 LEI ( VANDUT)

       Am folosit grundul de crapare , apoi pasta de crapare de culoare deschisa , servetel de orez cu model, patina aurie si de umbra atat peste model cat si pe margine, contur cu vopsea acrilica de culoare rosie, lac final. Cifrele romane sunt realizate manual cu liner contur auriu iar mecanismul a fost si el colorat cu auriu. 

      Dimensiune : 48 cm  x 18 cm 

















Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - WHATEVER CLOCK  - 70 LEI (VANDUT)

     La realizarea acestui ceas din lemn, am folosit vopsea de baza , culori acrilice : bej si rosu, lac de crapare bicomponent, patina piersica si patina de umbra, lac final,contur liner pentru evidentierea detaliilor, cifre din lemn, mecanism cu baterie .

     Dimensiune : 25 cm  x 28 cm 



Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - SOUVENIR  - 70 LEI 



     La realizarea acestui ceas din lemn, am folosit vopsea de baza , culori acrilice :grund de crapare, pasta de crapare verde deschis , roz pal, lac final, detalii realizate cu sablon ,  contur liner pentru evidentierea detaliilor, cifre din lemn, mecanism cu baterie .

     Dimensiune : 23 cm  x 28 cm 





Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - CUISINE DU MARCHE - 70 LEI (VANDUT )




     La realizarea acestui ceas din lemn, am folosit vopsea de baza , culori acrilice : bej si bleu, lac de crapare bicomponent, patina argintie si patina de umbra, lac final,contur liner pentru evidentierea detaliilor, cifre din lemn, mecanism cu baterie .

     Dimensiune : 25 cm  x 28 cm 






Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - GIRL FRIENDS -  70 LEI (VANDUT)


    La realizarea acestui ceas din lemn, am folosit vopsea de baza , culori acrilice : bej si lila, lac de crapare bicomponent, patina piersica si patina de umbra, lac final,contur liner pentru evidentierea detaliilor, cifre din lemn, mecanism cu baterie . 

      Dimensiune : 25 cm  x 28 cm 







Ceas din lemn realizat cu tehnica decoupage - AMOUR - 70 LEI (VANDUT)


        La realizarea acestui ceas din lemn, am folosit vopsea de baza , culori acrilice : bej si maro, lac de crapare bicomponent, patina aurie si patina de umbra, lac final,contur liner pentru evidentierea detaliilor, cifre aurii , mecanism cu baterie . 

       Dimensiune : 25 cm  x 28 cm 








 Ceas din sticla realizat cu tehnica decoupage, dimensiune:  21cm x 21 cm  - 50 LEI (VANDUT)

Am folosit intai lacurile de crapare bicomponente, apoi patina de umbra si cea aurie, servetelul de orez cu model, apoi servetelul de orez alb, culoare mata si lac final .Cifrele sunt realizate cu liner contur perlat .


Ceas ceramic cu imitatie textura lemn realizat cu tehnica decoupage , dimensiune 19.5 cm - 50 LEI (VANDUT)

Am folosit ceara in nuanta piersica, apoi culoare deschisa in interior,servetel de orez cu model ,  lac de crapare bicomponent, patina aurie si de umbra, iar pe margine lac de crapare pentru culori contrastante .Totul a fost fixat cu lac final .


Ceas din lemn realizat cu tehnica servetelului si suport- Colectia Red Clock - 50 lei 

Dimensiune : diametru 25cm

Produse folosite : cadran rotund , mecanism ceas, set de cifre, grund acrilic, culori acrilice mate, servetel de orez, adeziv/lac pentru decoupage, vernis crapare- biocomponent, pasta de invechire - gold, contur liner acrilic, lac final .

Produsul este de vanzare dar se poate realiza si la comanda in maxim 7 zile, livrare gratuita in Iasi sau prin curierat si posta in toata tara .




Ceas din lemn realizat cu tehnica servetelului si suport - Colectia Music Noir - 50 lei (Vandut)

Dimensiune : diametru 25cm

Produse folosite : cadran rotund , mecanism ceas, set de cifre, grund acrilic, culori acrilice mate, servetel de orez, adeziv/lac pentru decoupage, vernis crapare- biocomponent, pasta de invechire - gold, contur liner acrilic, lac final .

Produsul este de vanzare dar se poate realiza si la comanda in maxim 7 zile, livrare gratuita in Iasi sau prin curierat si posta in toata tara .





Ceas din lemn realizat cu tehnica servetelului si suport - Colectia Lady in Paris - 50 lei (Vandut) 

Produse folosite : cadran rotund si suport de birou , mecanism ceas, set de cifre aurii , grund acrilic, culori acrilice mate, hartie decoupage , adeziv/lac pentru decoupage, vernis crapare- bicomponent, pasta de invechire - gold, contur liner acrilic, lac final .


Formeaza un set deosebit impreuna cu cufarul pentru bijuterii/cosmetice din aceeasi colectie .


Dimensiune : diametru 25cm



Produsul este de vanzare dar se poate realiza si la comanda in maxim 7 zile, livrare gratuita in Iasi sau prin curierat si posta in toata tara .







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu