marți, 15 octombrie 2013

Un nou proiect in Iasi - Workshop Decoupage

In curand si in Iasi... Ateliere unde se pot invata secretele decoupage-ului...

Decoupage-ul are o istorie lunga si fascinanta. Aceasta arta este formata din multe tehnici si stiluri care s-au aplicat de-a lungul timpului in diferite tari, incepand cu China, Siberia de Est si Orientul Mijlociu, ca apoi sa se raspandeasca si in America, Africa de Sud, Australia, Anglia si Japonia. Timp de secole, decoupage-ul a fascinat multe persoane celebre din istorie ca Marie Antoinette, Madame de Pompadour, Lord Byron, Brummel Beau, dar si din epoca moderna, cum ar fi Matisse sau Picasso.
Cu originile sale pline de culoare si varietate de tehnici, posibilitatile aceastei forme de arta fascinante sunt infinite, oferind nenumarate ore de creativitate si placere.

In cadrul atelierelor vor fi oferite kit-uri pentru decorarea unui obiect, se vor dobandi tehnici de lucru si garantam ca rezultatul muncii dumneavoastra va aduce un plus de culoare si frumusete caminului dumneavoastra.


Urmareste-ne si pe facebook :

https://www.facebook.com/Handmade.pentru.sufletu.meu in colaborare cu https://www.facebook.com/MariasHandemades si sustinuti de http://www.complexart.ro/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu